1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Skvělou střeleckou formu z přípravy, během které ve čtyřech utkáních vstřelil pět branek, si přenesl také divizních bojů. Útočník Jan Trtílek rozhodl hattrickem úvodní utkání nového ročníku proti Přerovu, které Blanenští vyhráli 3:0. Za jeho průběhem se domácí forvard ohlédl v pozápasovém rozhovoru.
Na úvod vítězství 3:0, vstřelil jsi hattrick, takže po všech stránkách ideální utkání...

Ideální určitě bylo, za hattrick jsem moc rád, ale co se týká výkonu, tak vždy je prostor pro zlepšení. Na úvod jsme vyhráli 3:0, udrželi jsme vzadu nulu, takže po této stránce musíme být spokojeni.

Podařilo se Ti navázat na střeleckou formu z přípravy. Určitě věříš, že vydrží co nejdéle...

Samozřejmě bych si to moc přál. Momentálně formu cítím, ale nechci nic zakřiknout. Mě se hlavně výborně spolupracuje s Peťem Švancarou, ostatní spoluhráči nás výborně doplňují, z čehož chceme i nadále těžit. Věřím, že mi to tam bude padat dál a hlavně budeme úspěšní jako tým.

Na utkání dorazilo téměř 600 diváků, kteří vám vytvořili velmi pozitivní a sportovní prostředí. Jak sis užíval atmosféru?

Atmosféra byla výborná. Musím divákům poděkovat, že dorazili v takovém počtu. Samozřejmě je jasné, že je to díky Peťovi Švancarovi, ale udělali výbornou kulisu. S tolika diváky v zádech se hraje o poznání líp.

Po loňské sezóně, v níž jste se v divizi úspěšně zachránili, na jaké umístění podle tebe tým má v letošním ročníku divize D?

Věřím, že bychom se mohli pohybovat v horní polovině tabulky, ale sezóna je dlouhá a v divizi je spousta nevyzpytatelných a kvalitních týmů. Věřím však, že vítězstvím s Přerovem bychom se mohli odrazit tím správným směrem. Musíme sbírat body v dalších utkáních a pak můžeme v horní polovině tabulky být.

Děkujeme za rozhovor.