1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Dnešní plánované přátelské utkání, které měli fotbalisté A týmu FK Blansko sehrát v Žabčicích u Brna, bylo z důvodu zhoršených klimatických podmínek po dohodě obou klubů zrušeno.
Původně mělo být utkání sehráno dnes v 17:30 na půdě účastníka III. třídy, skupiny A Brno-venkov. „Bohužel počasí ovlivnit nedokážeme. Ráno jsme telefonovali se zástupci žabčického klubu, kteří nás informovali, že hřiště je pod vodou. Utkání jsme původně naplánovali po dohodě se starostou Žabčic. Také chceme, aby v těchto utkáních nastupovali všichni hráči z širšího kádru a měli tak herní praxi. Dohodli jsme se tak s trenérem Kuglerem. Do konce září bychom ještě nějaký přípravný zápas chtěli odehrát,“ informoval člen výkonného výboru FK Blansko zodpovědný za sportovní úsek Karel Jarůšek.