1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Také ve třetím mistrovském utkání nového ročníku divize D nepoznali dorostenci FK Blansko přemožitele. Ve středeční dohrávce 1. kola zvítězili svěřenci trenérů Davida Jarůška a Zdeňka Veselého v Havlíčkově Brodu 3:0, resp. 6:2.
1. kolo divize D dorostu, mladší dorost
středa 26. 8. 2015, 14:30 | stadion FC Slovan Havlíčkův Brod
FC Slovan Havlíčkův Brod - FK Blansko 2:6 (1:2)
Branky:
4. Voborník, 59. Tajovský - 61., 60. a 69. Prudil, 52. a 67. Gansukh, 11. Feik
Sestava: Veselý - Pačovský, Feik, Mlčoušek, R. Souček, Gregor, D. Šmerda (C), Prudil (77. Šenkeřík), Gansukh, Doležel (43. Formánek), Ševčík (71. Luk. Pernica)
Náhradníci: R. Němec, Luk. Pernica, Šenkeřík, Formánek
Trenér: Zdeněk Veselý
Vedoucí týmu: Josef Šmerda

Hodnocení trenéra Zdeňka Veselého: „Ve vloženém středečním kole nás los poslal do Havlíčkova Brodu, na jehož hřišti se našemu týmu tradičně nedaří. Úvod zápasu se nesl v duchu této tradice. Ve 4. minutě zápasu jsme udělali chybu ve středu zálohy, po kolmé přihrávce za naši obranu běžel sám na branku domácí Voborník, který se přes snahu sprintujícího Feika dostal k zakončení, obstřelil vybíhajícího Veselého a bylo to 1:0. Po této studené sprše jsme se chvíli nemohli vzpamatovat. V 11. minutě se nám však vydařila standardní situace, když na roh Šmerdy si naskočil Feik a hlavičkou k bližší tyči překonal domácího brankáře - 1:1. Poté hra obou mužstev upadla do průměru a ohrožení obou branek hrozilo jen z občasných standardních situací. Postupně jsme však přece jen začali přebírat otěže zápasu. V 31. minutě se nám povedlo po sérii krátkých přihrávek na levé straně poslat do úniku Gansukha. Ten v běžeckém souboji překonal domácího hráče, vnikl do šestnáctky, předložil míč ideálně na malé vápno nabíhajícímu Prudilovi a pro toho už nebylo problémem míč uklidit do sítě - 1:2. Do poločasu stojí za zmínku ještě šance Prudila po ukázkové kolmici za domácí obranu od Šmerdy, která zůstala, bohužel, bez využití. Od začátku 2. půle jsme byli lepším mužstvem na hřišti. Skóre se mohlo měnit hned v 1. minutě 2. poločasu, když domácí brankář neudržel dalekonosnou střelu Šmerdy, ta se kutálela do opuštěné branky, domácí brankář ji ale nakonec (aspoň dle verdiktu rozhodčích) dostihl na brankové čáře. Na stavu utkání se naše aktivita projevila v 52. minutě, kdy se do samostatného úniku z pravé strany dostal Gansukh a stejně jako domácí Voborník v 1. poločase obstřelil vybíhajícího brankáře na bližší tyč - 1:3. V 59. minutě chybovali naši hráči na pravé straně, když ve dvou nedokázali zabránit domácímu Tajovskému v tom, aby vyvedl míč na střed a tvrdou střelou z hranice šestnáctky, která zapadla za levou tyč naší branky, snížil - 2:3. Hned za minutu se však znovu dostal do úniku z pravé strany Gansukh. Jeho první střelu domácí brankář vyrazil, naštěstí pro nás však zpět ke Gansukhovi, který napodruhé volil přihrávku před prázdnou branku na Prudila a bylo to zase o dva góly - 2:4. Ve zbývající části utkání jsme si vytvořili ještě několik příležitostí, prosadit se už dokázal jen křížnou střelou z pravé strany Gansukh – 2:5 a po uvolnění uvnitř soupeřovy šestnáctky ranou k tyči Prudil – 2:6. Přes poměrně jednoznačný výsledek a skutečnost, že jsme větší část zápasu byli lepším týmem, nemůžeme být s našim výkonem zcela spokojeni. V naší hře se i v tomto utkání objevilo mnoho chyb a nepřesností, které naštěstí soupeř, až na dvě výjimky, nedokázal potrestat. V tomto ohledu musíme náš výkon v příštích utkáních zlepšit.“

1. kolo divize D dorostu, starší dorost
středa 26. 8. 2015, 16:30 | stadion FC Slovan Havlíčkův Brod
FC Slovan Havlíčkův Brod - FK Blansko 0:3 (0:1)
Branky:
58. a 86. D. Zmeko, 21. O. Zmeko
Sestava: Matuška - Študent, Mareček, Maňoušek (C), R. Keprt, L. Strya, P. Souček (82. D. Šmerda), Bílek, O. Zmeko, D. Zmeko, Sedlák (46. Feik)
Náhradníci: Gregor, Feik, Kala, D. Šmerda, Veselý
Trenér: David Jarůšek
Asistent: Pavel Zmeko
Vedoucí týmu: Petr Zemach