1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Minulou sobotu se v Blansku konal již 20. ročník Půlmaratonu Moravským krasem. Této v našem městě významné sportovní a kulturně-společenské akce se zúčastnil také A tým FK Blansko.
Blanenští fotbalisté totiž vzali přípravu na souboj s vedoucím týmem tabulky velmi poctivě. V sobotu dopoledne absolvovali na stadionu na Mlýnské tréninkovou jednotku. Poté se již přesunuli do dějiště Půlmaratonu, kde od 12:30 absolvovali lidový běh na 800 metrů. „Chtěli jsme nasimulovat čas zápasu, abych kluky pak nemusel probouzet. Po běhu jsme měli ještě společný oběd a poté jsme se rozešli a těšili se na nedělní utkání,“ uvedl k sobotnímu programu mužstva trenér Kugler.

Také on se společně s předsedou klubu Jiřím Crhou a s vedoucím mužstva Františkem Fialou postavil na start lidového běhu. „Město podle mě dělá velmi dobře, že tuto akci každoročně pořádá. Chtěli jsme jako klub ukázat sounáležitost a proto jsme se lidového běhu aktivně zúčastnili," doplnil lodivod blanenské střídačky.















Reportáž



Foto: Boris Hasa, http://blansko.sportujsnami.cz/