1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Fotbalová asociace České republiky na sklonku uplynulého roku odprezentovala věcný záměr chystané změny Přestupového řádu. V souvislosti se sladěním stávající právní úpravy transferů hráčů s předpisy FIFA tak vzniká interní právní předpis, který by měl od 1. 7. 2016 zásadně změnit dosavadní zavedené postupy.
Podle dokumentů, které FAČR uveřejnila na svém webu, nebude v rámci amatérského fotbalu nadále možné tzv. hostování hráče, totéž pak bude platit pro střídavé starty. Další významnou změnou bude od příštího soutěžního ročníku konec projektu farem.

Dne 15. 12. 2015 Výkonný výbor FAČR schválil věcný záměr nového Přestupního řádu, jehož účinnost je předpokládána se začátkem příštího soutěžního ročníku 2016/17. Věcný záměr představuje základní ideové pilíře nového Přestupního řádu a mantinely pro vypracování paragrafovaného znění, jež bude předloženo Výkonnému výboru ke schválení na jaře letošního roku.

Dokumenty

Prezentace věcného záměru na semináři v Nymburku