1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Výkonný výbor OFS Blansko zve všechny příznivce fotbalu na slavnostní vyhlášení XIII. ročníku ankety Fotbalista roku 2015. Slavnostní večer se uskuteční stejně jako v předchozích dvou letech v zámeckém skleníku Boskovice v pátek 15. ledna 2016 od 18:00 a moderovat ho bude pan Oldřich Kovář.
Anketa, které se zúčastnilo 27 okresních klubů, probíhala dvoukolově. V prvním kole měly kluby nominovat po třech uchazečích v každé z kategorií. Z nich byl o prvenství v jednotlivých kategoriích udělán seznam, ze kterého měly kluby v mužské kategorii přidělit nominovaným hráčům pořadí od 1. do 11. U ostatních kategorií od 1. do 3. Muži podle toho, na které místo je ten který oddíl nominoval, dostávali body od 11 do 1. U ostatních kategorií to bylo od 3 do 1 bodu.

Pořadí jedenácti nejlepších v mužské kategorii bylo vybráno z těchto hráčů:
Martin Fadrný (FC Boskovice), David Juran (FK Blansko), Daniel Keprt (TJ Rakovec Kotvrdovice/SK Sokol Lipovec), Michal Macko (ASK Lipůvka), David Müller (FC Boskovice/FK Blansko), Martin Sehnal (SK Olympia Ráječko), Michal Šenk (TJ Sokol Rudice), Petr Švancara (FC Zbrojovka Brno/FK Blansko), Martin Tajnai (SK Jedovnice), Jan Trtílek (FK Blansko), Jiří Vorlický st. (TJ Vilémovice)

Kategorie dorost:
Radek Keprt (TJ Rakovec Kotvrdovice/FK Blansko), Jan Matuška (TJ Sokol Rudice/FK Blansko), Jiří Vorlický ml. (FK Kunštát)

Kategorie žáci:
Vojtěch Bohatec (FC Boskovice), František Čejka (FC Boskovice), Tomáš Farník (FK Blansko)

Kategorie přípravky:
František Čejka (FC Boskovice), Marek Souček (FK Blansko), Dominik Zouhar (TJ Sokol Rudice/FK Blansko)

Kategorie trenér:
Michal Kugler (FK Blansko), Tomáš Šenk (SK Jedovnice), Petr Vašíček (SK Olympia Ráječko)

Kategorie rozhodčí:
Jakub Hlubinka, Miroslav Nejezchleb, Milan Strya

V ostatních kategoriích mimo mužské bude vyhlášeno pouze první pořadí. Ceny v jednotlivých kategoriích budou předávat sponzoři akce a sportovní osobnosti. Mezi vyhlašováními v jednotlivých kategoriích bude kulturní program. V předsálí bude připravena tombola. Vstup je volný. Všichni jsou jménem výkonného výboru OFS Blansko na tento slavností večer srdečně zváni.