1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Anketu Nejlepší sportovec města Blansko organizuje sportovní komise při Radě města Blanska. Vyhlášeno bylo deset jednotlivců, tři sportovní kolektivy, tři nejlepší trenéři a jedna osobnost, která se v roce 2015 nejvíce zasloužila o zviditelnění města na sportovním poli.
Vyhlášení ankety letos dostálo svému přídomku „slavnostní“. Stalo se totiž součástí programu 1. Sportovního plesu ve městě, který se konal 27. února v Dělnickém domě v Blansku.

Návrhy na ocenění významných úspěchů dosažených blanenskými sportovci v letošním roce měly možnost podat jak sportovní subjekty působící na území města, tak i sportovci nebo jednotlivci z řad příznivců sportu.

Moderátoři večera Hana Korčáková a Karel Ťoupek společně představili ty, kteří v roce 2015 dosáhli na sportovištích, závodních tratích a v různých odvětvích sportů výrazných výsledků:

Jednotlivci (bez určení pořadí):
Václav Kolář – ÚAMK Biketrial club Blansko
Jan Kohut – atletika – běhy
David Juran – FK Blansko
Nejlepší fotbalista okresu za rok 2015. V divizi patří mezi nejlepší brankáře soutěže v roce 2015. Z devětadvaceti utkání vychytal devět nul. V loňském roce se zúčastnil amatérského EURA 2015 v Irsku, kde obsadil s mužstvem dělené 5. místo.
Martin Procházka – KK Blansko
Veronika Zamazalová – ASK Blansko – plavání
Milan Kučera – ASK Blansko – plavání
Martin Kakáč – AMK Biketrial club Blansko
Marie Chajda – KST GMC Blansko
Vendula Gottvaldová – ASK Blansko – kulturistika

Kolektivy:
KST GMC Blansko – družstvo žen stolního tenisu
SK EDEN Blansko – florbal
FK Blansko – kopaná mladší dorost
Trenérem je Zdeněk Veselý. Hrají Moravskoslezskou divizi, po polovině soutěže jsou na prvním místě se ziskem 42 bodů a skóre 65:7, se 14 vítězstvími ze 14 utkání.

Trenérské osobnosti:
Antonín Zezula – BBK Blansko – košíková
Jiří Ošlejšek – ASK Blansko – atletika
Milan Vrána – SK EDEN Blansko – florbal, atletika

Sportovcem, který nejlépe reprezentoval město Blansko v uplynulém roce, se stal invalidní sportovec Kamil Vašíček v disciplíně boccia.

Reportáž