1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Dnes se významného životního jubilea - 70 let dožívá legenda FK Blansko, bývalý hráč a funkcionář Spartaku Metra Blansko pan Emil Zuzák.
Rodák z Ostravy začal po přestěhování do Blanska v devíti letech hrát fotbal za žáky blanenské Metry. Jako dorostenec posléze odešel v osmnácti letech společně s trenérem Drlíkem, který tehdy vedl Metru, do Líšně. Do Blanska se fotbalově vrátil v roce 1973, aby zde v roce 1976 ukončil svoji fotbalovou kariéru.

Poté se věnoval trenérské činnosti u mládeže Metry Blansko. Pět roků trénoval tamní žákovská družstva a šest let dorostence. Od roku 1987 jeho jméno nechybí v seznamu výboru Spartaku Metra Blansko. Aktivně se podílel na přípravě spojení ČKD a Metry.

Vedení FK Blansko přeje touto cestou panu Zuzákovi do dalších let pevné zdraví, hodně štěstí, spokojenosti, osobní pohody a mnoho hezkých fotbalových zážitků nejen při sledování utkání našeho klubu.