1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Místo kopaček a chráničů nazují brusle a oblečou výstroj. Fotbalisté A týmu FK Blansko sehrají zítra přátelské utkání v hokeji proti fotbalistům Vyškova.
„Společně se spoluhráči v šatně FK Blansko jsme si chtěli zpestřit závěr sezony a napadlo nás, že bychom si mohli jít zahrát hokej na zimní stadion v Blansku s tím, že bychom hráli mezi sebou,“ popisuje prvotní záměr kapitán A týmu Lukáš Koláček.

„Vzhledem k tomu, že bychom neposkládali dvě hokejová mužstva, oslovil jsem kluky z Vyškova s nabídkou, zda by si nechtěli zahrát proti nám, protože vím, že každý rok si chodí hokej zahrát. Filip Studený to probral v šatně a s vedením Vyškova. Dospěli ke stejnému názoru, že jich není také dost. Tak jsem se domluvili, že můžeme tento hokejový sranda mač odehrát proti sobě jako Vyškov proti Blansku,“ doplňuje Lukáš Koláček.

Přátelské hokejové utkání MFK Vyškov - FK Blansko se hraje zítra, tj. v pátek 18. listopadu od 17:00 na zimním stadionu ve Vyškově.