1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Výkonný výbor OFS Blansko zve všechny příznivce fotbalu na slavnostní vyhlášení XIV. ročníku ankety Fotbalista roku 2016. Slavnostní večer se uskuteční stejně jako v předchozích třech letech v zámeckém skleníku Boskovice v pátek 13. ledna 2017 od 18:00.
Anketa, které se zúčastnilo 29 okresních klubů, probíhala dvoukolově. V prvním kole měly kluby nominovat po třech uchazečích v každé z kategorií. Z nich byl o prvenství v jednotlivých kategoriích udělán seznam, ze kterého měly kluby v mužské kategorii přidělit nominovaným hráčům pořadí od 1. do 11. U ostatních kategorií od 1. do 3. Muži podle toho, na které místo je ten který oddíl nominoval, dostávali body od 11. do 1. U ostatních kategorií to bylo od 3. do 1. bodu.

Pořadí jedenácti nejlepších v mužské kategorii bylo vybráno z těchto hráčů:
Petr Gromský (FK Blansko), Jan Janda (SK Jedovnice), David Juran (FK Blansko), Daniel Keprt (SK Olympia Ráječko), Jan Koudelka (FK Blansko), Lukáš Martínek (FC Boskovice), Jan Matuška ml. (Rudice), Jan Nečas (FK Rájec-Jestřebí), Antonín Preč (FC Boskovice), Martin Sehnal (SK Olympia Ráječko), Jan Trtílek (FK Blansko)

Kategorie dorost:
Tomáš Feik (FK Blansko), Jan Havelka (FC Boskovice), David Prudil (FK Blansko)

Kategorie žáci:
Štěpán Alexa (FC Boskovice), Tomáš Farník (FK Blansko), Martin Janíček (FC Boskovice)

Kategorie přípravky:
Sára Chmelíčková (Žijeme hrou), Tobias Jurášek (ASK Lipůvka), Tadeáš Všianský (FC Boskovice)

Kategorie trenér:
Jan Havlíček (FC Boskovice), Pavel Helán (TJ Vysočany), Zdeněk Veselý (FK Blansko)

Kategorie rozhodčí:
Jakub Hlubinka, Libor Kosička, Miroslav Nejezchleb

V ostatních kategoriích mimo mužské, budou vyhlášeni pouze první v pořadí. Ceny v jednotlivých kategoriích budou předávat starostové, sponzoři akce a sportovní osobnosti. Mezi vyhlašováními v jednotlivých kategoriích bude kulturní program a připravena bude také tombola.

Výkonný výbor OFS Blansko zve všechny sportovní příznivce k účasti na této akci.