1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Poprvé od svého letního přestupu do Tišnova se proti svému bývalému klubu postavil Petr Švancara. Známý fotbalový hračička a bavič, který se výrazně podílel na postupu Blanska do MSFL nakonec přípravné utkání s Tišnovem v závěru rozhodl.
Petře, jaký byl zápas proti Blansku z tvého pohledu?

Myslím si, že diváci viděli hodně ofenzivní fotbal, tak, jak jsem před zápasem předpokládal. Oba týmy si vytvořily hodně šancí a měly ve svých brankách skvěle chytající brankáře. Věřím, že si diváci přišli na své, i když tentokrát neviděli výhru Blanska.

Jak hodnotíš výkon tvého bývalého týmu?

Nechtěl bych Blansko po jednom zápase nějak více hodnotit, určitě by to nebylo vůči klukům fér. Já jsem rád, že za nás naskočilo do hry postupně šest mladíků, kteří byli vidět. Chci pochválit celý náš tým, protože jsme zápas zvládli velmi dobře. Blansku v čele s vedením klubu a trenérem přeji úspěšnou jarní část sezóny.

Jaké jsi měl pocity při návratu do Blanska?

Jedině ty pozitivní. Zažil jsem tu nádhernou sezónu, ve které jsme postoupili do Moravskoslezské ligy. Do prostředí fotbalového klubu v Blansku se budu vždy rád vracet, i když budu třeba hrát jako soupeř.

S Tišnovem v přípravě využíváte novou umělou trávu stadionu na Mlýnské. Mohl bys porovnat její kvalitu například s těmi, které z náš v Brně?

Pro mě je to nejlepší umělka široko daleko.

Děkujeme za rozhovor.