1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Už pošesté v rámci zimní přípravy vyběhnou v sobotu 11. února k přípravnému utkání fotbalisté A týmu FK Blansko. Tentokrát bude soupeřem svěřenců trenéra Zbyňka Zbořila celek FC Boskovice.

Info o soupeři

Boskovice po návratu do krajského přeboru v roce 2015 obsadily v minulé sezóně 14. místo. V té letošní se jim vede podstatně lépe. Svěřenci trenérů Jana Havlíčka a Lukáše Martínka okupují v tabulce 7. místo se ziskem 23 bodů (bilance: 7 výher, 2 remízy, 6 proher, skóre 27:31). Nejlepším střelcem mužstva je záložník Antonín Preč, který skóroval sedmkrát. Hrající trenér Lukáš Martínek se prosadil pětkrát. V zimní přípravě sehrály Boskovice doposud dvě přípravná utkání pro účastníkům divize D. S Bystřicí nad Pernštejnem remizovaly 3:3 (1:0), vedoucímu Hodonínu pak minulou sobotu podlehly 1:5 (1:2).

Z domácí kabiny

A tým se i nadále potýká s rozsáhlou marodkou, která mužstvo trápí už druhý týden přípravy. „Teď neprožíváme nejlepší období v zimní přípravě. Už minulý týden jsme oba zápasy odehráli v jedenácti lidech a tento tréninkový týden nebyl o nic lepší. Kvůli různým zdravotním problémům netrénovali Duda, Gromský, Kratochvíl, Motyčka, Šplíchal a Trtílek. Středeční trénink navíc nedokončil Píšek. Zápas proti Boskovicím tak odehrajeme i s pomocí dorostenců a případně našich hráčů, kteří se rozehrávají v jiných klubech. Opět to tedy bude mít jen tréninkový charakter a chce se mi věřit, že jsme si to už vybrali a závěr přípravy bude podle našich představ,“ poznamenal trenér Zbyněk Zbořil.
Zima 2017 - přípravné utkání č. 6
FK Blansko - FC Boskovice
Sobota 11. 2. 2017, 11:00
stadion na Mlýnské, Blansko, UT