1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
P r a h a / B l a n s k o - Jak jste jistě zaznamenali, Česká televize spustila nový projekt Můj fotbal živě, který umožní i týmům z nižších soutěží po celé republice dostat se na obrazovku a být hvězdami pro desítky tisíc diváků.
Aktuálně probíhá na jejím oficiálním webu hlasování, ve kterém můžete vybírat ze čtyř utkání to, které budou následně diváci moci shlédnout v neděli 14. května. Jednou z možností je i utkání našeho bývalého farmářského týmu Tišnova, který se představí v Lanžhotě.

Chcete vidět na obrazovkách ČT sport v akci bývalého kapitána Blanska Radima Bubeníčka, nebo Petra Švancaru, Františka Schneidera, Františka Kuldana či Mohameda Traorého, kteří minulou sezónu pomohli Blansku k postupu do MSFL? Můžete. Stačí jediné. Kliknout na níže uvedený odkaz a hlasovat pro utkání Lanžhot - Tišnov.

Hlasovat můžete zde: http://www.ceskatelevize.cz/sport/exkluzivne-na-ct-sport/351083-kamery-v-semicich-lanzhote-modre-ci-kozojedech-vyberte-si-primy-prenos-utkani/