1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Vrchol sezóny blanenských starších žáků se blíží. Už ve středu 6. června vyrazí naši hráči a trenéři do Znojma, kde se od 15 hodin střetnou ve finále krajského poháru s klubem ČAFC Židenice. Pojďme se poohlédnout za cestou těchto družstev až na samotný vrchol.
Pokud začneme blanenským soupeřem, tak ten do finále prošel s jednou inkasovanou brankou (Blansko se dvěmi). V 1. kole krajského poháru, do kterého byl nasazen, si poradil s brněnskou Slatinou vysoko 9:1. Další velkou výhru si připsali hráči Židenic ve čtvrtfinále proti Veselí nad Moravou. Utkání skončilo výsledkem 7:0. V semifinále na ně poté čekal další soupeř z jihu Moravy, a sice Mikulov, který porazili 2:0, čímž se probojovali až do finále.

Blanenská cesta začala již v předkole krajského poháru, kde se svěřenci trenérů Šenkeříka a Farníka střetli s celkem Drnovic (FKD). Zápas na domácí půdě zvládli naši hráči v poměru 3:0. V 1. kole došlo na okresní derby s družstvem Boskovic, v němž dominovali blanenští hráči. Výhra 8:1 je posunula do čtvrtfinále soutěže, kde na ně čekala Sparta Brno. V pohledném utkání, plném skvělých akcí, zvítězili Blanenští 3:1 a postoupili již do semifinále. Poslední překážkou v cestě do finále byla Svratka Brno, se kterou se střetli, stejně jako v předchozích duelech poháru, na domácí půdě na Mlýnské. Po brankách Lůdla a Ťoupka rázem mohli slavit historický postup do finále poháru.

6. června se o vítězi rozhodne na Městském stadionu ve Znojmě. Zveme proto všechny rodiče i fanoušky blanenského fotbalu na výlet do krásného města jižní Moravy, kluci budou vaši podporu potřebovat! Utkání začíná v 15 hodin.

A ten, kdo by se chtěl ve Znojmě zdržet déle, může od 17:30 sledovat finále krajského poháru mužů mezi Lanžhotem a Bohunicemi.