1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Začátek jarní části fotbalových soutěží, ve kterých budou účinkovat družstva FK Blansko, se pomaličku blíží. Už v sobotu se na domácím hřišti na Mlýnské představí dorostenci v rámci Moravskoslezské dorostenecké ligy, kteří budou soupeřit s týmy Prostějova. V neděli se vydají muži ke svému prvnímu diviznímu utkání roku 2019 na půdu Humpolce.
Pokud podrobněji rozebereme počínání dorostenců v podzimní části sezóny, zjistíme, že starším se nesmírně dařilo a momentálně jim v tabulce Moravskoslezské dorostenecké ligy patří 5. místo se ztrátou 7 bodů na první Opavu. Mladší dorostenci v tuto chvíli okupují předposlední 15. příčku. V utkáních s Prostějovem budou ve starších favority domácí, v mladších pak soupeř z Olomouckého kraje.

Muže čeká výlet na Vysočinu do Humpolce, který po podzimní části figuruje na 14. místě Moravskoslezské divize D se ziskem 8 bodů. Podzimní utkání vyznělo po skvělém druhém poločasu jasně pro Blansko v poměru 5:1. Doveze A-tým kýžené tři body i ze hřiště soupeře?

Utkání dorostenců začínají v sobotu v 10:15 a 12:30 hod., úřední začátek nedělního duelu mužů je stanoven na 15:00 hod.