1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Velikonoce ve znamení fotbalu! Již zítra odpoledne přivítají blanenští muži na Údolní v rámci 21. kola Moravskoslezské divize D tým Bzence. Utkání začíná v 16:30 hod. Ve stejný den v dopoledních hodinách budou bojovat dorostenci ve Starém Městě se Slováckem B. Žáci se představí v sobotu na Mlýnské proti družstvům FKM Kahan.
Po úspěšném obratu v Tasovicích změří hráči FK Blansko své síly s dalším týmem z Jihomoravského kraje. Soupeřit budou na Údolní s Bzencem, který se momentálně nachází na 8. místě v divizní tabulce. Půjde tak o dalšího soupeře z pomyslné horní poloviny tabulky, jehož jarní bilance je 3 výhry, 1 remíza a 1 porážka. Nutno podotknout, že čtyři z pěti utkání sehráli Bzenečtí proti týmům ze spodní poloviny. Rozhodčím utkání bude pan Jiří Polák, asistovat mu budou pánové Adam Slováček a Roman Fabeš.

Dorostenci již brzy ráno vyráží do Starého Města u Uherského Hradiště s cílem urvat nějaké body na půdě silného Slovácka B. Začátky zítřejších utkání v 10:30 a 12:45 hod.

Starší a mladší žáci budou v sobotu bojovat o další body na stadionu na Mlýnské, kde se utkají s týmy FKM Kahan. V mladších budou favority hosté, kteří v soutěži vedou, ve starších zase naopak domácí. Starty utkání v 9:00 a 10:45 hod.