1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Dnes a v sobotu odehrají některá z mužstev FK Blansko své poslední zápasy sezóny 2018/2019. Muži se po domácím zaváhání s Novými Sady představí na půdě Strání, žáci jedou zítra uzavřít ročník do Drnovic u Vyškova. Dorostenci si po týdenní předehrávce s Olomoucí odpočinou a poslední zápasy odehrají 15. června v Líšni.
A-týmu Blanska se v úterním utkání podařilo zaokrouhlit svůj letošní střelecký počin na rovných 100 branek, přičemž první porážka v soutěži byla malinkou kaňkou na probíhající fantastické sezóně. Další metou, na kterou by naši hráči mohli dosáhnout, je završení divizního ročníku s více než 80 body v tabulce. Zvítězi svěřenci trenéra Zbořila na půdě 9. týmu soutěže? Výkop utkání je v 17 hodin.

Počínání žáků v 1. tříde Jihomoravského kraje bylo více než dobré, nicméně kýžený postup do krajského přeboru to po několika porážkách ve starších žácích s vedoucím Tišnovem a třetím Startem Brno nakonec nebude. Sezónu završí nahřišti Drnovic a pro oba zápasy jsou favority utkání. Zápasy začínají v sobotu v 9:00 a 10:45 hod.