1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Další kolo MSFL nezastavitelně klepe na dveře. Svěřence Zbyňka Zbořila čeká soupeř z kategorie nevyzpytatelných - FC Hlučín. Zápas začíná tradičně v neděli v 10:15 na hřišti na Údolní.

Blanenští fotbalisté i přes sobotní prohru na hřišti Rosic drží první místo za dotírající trojicí Frýdek, Baník, Sigma. Co se týče bodového zisku, tak Blansko drží na čele tabulky 18 bodů, Frýdek má o bod méně a dvě rezervy ligových týmů, Baník a Sigma, ztrácejí na jihomoravský celek bodíky dva.

Co se týče Hlučínu, tak tým okolo trenéra Meleckého nezažívá úplně ideální vstup do sezóny. Po odehrání devítí utkání se hlučínští fotbalisté nacházejí na šestnácté příčce s jednobodovým mankem na sestupové pozice. Nicméně Hlučín dokáže soupeře potrápit. Svědčí o tom remíza v Rosicích, výhra nad rezervou Slovácka, či remíza s Uničovem.

Tým trenérského dua Zbořil-Kasálek tak nemá před sebou jednoduchý úkol. Uvidíme jak se jej dokážou borci v modrém zhostit. V kádru domácích se určitě nepředstaví trojice Feik, Bednář, Minx, kteří odešli na hostování do jiných klubů, aby nabrali herní praxi. „Končí přestupní termín a klub chce dát hráčům, po vzájemné dohodě s nimi, možnost se rozehrát v nižších soutěžích. Jedná se zejména o hráče po zranění , kteří by zbytek podzimní sezóny strávili spíše na lavičce, než na hřišti. A to by jak pro hráče, tak pro klub byla z perspektivního hlediska strašná škoda. Jedná se o fotbalisty, s kterými náš klub do budoucna počítá. Všichni takto uvolnění hráči by se měli zapojit do zimní přípravy v našem klubu,“ řekl o přestupech předseda klubu Jiří Crha.