1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
Blansko - Zápasy venku se svěřencům Zbyňka Zbořila příliš nedaří. Šanci spravit si venkovní reputaci dostanoe Blansko už v sobotu v Petřkovicích.

Petřkovice nebudou jednoduchým soupeřem. Osmý tým tabulky dokázal potrápit nejednoho favorita. O body dokonece obral Uničov, Rosice, či Slovácko. Bodový zisk se tak zastavil na hodnotě 15 a Petřkovicím tak patří aktuální osmá příčka.

Nejlepším střelcem týmu kouče Filipa Smékala je Marek Neumann, který nastřílel pět branek a dopomohl tak k již zmíněným patnácti bodům. Jelikož Petřkovice nastřílely jen 14 gólů, tak je Neumannův podíl více než třetinový. Velkou zbraní domácích je jejich stadion. Přesně dvě třetiny bodů získali na svém domácím stánku.

Blanenské tak nečeká nic lehkého, neboť venku svěřenci Zbyňka Zbořila ještě výhru nezískali. Jedinečnou šanci tuto skutečnost napravit tak mají v sobotu od 10:15.