1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Jarní část MSFL už otáčí klíčkem v zapalování, takže nezbývá nic jiného, než najít fanouškovské předměty a připravit se na těžké jaro pro blanenský klub, který se bude bít o postup do druhé nejvyšší soutěže.

Prvním soupeřem blanenského klubu bude čtvrtý tým tabulky, SK Uničov. Tedy poslední domácí soupeř z podzimnní části MSFL. „Čeká čeká nejhorší možný soupeř na vstup do jara,“ nebere si servítky kouč Zbořil. „Uničov měl výborné výsledky v zimní přípravě, kádr má dlouho pospolu, ale my se tam jedeme o body rvát,“ doplňuje kouč lídra MSFL.

Blansko nečeká jednoduchý soupeř, Uničovští disponují vyrovnanou bilancí. Svěřenci Dušana Žmolíka nasázeli do soupeřeových sítí 31 branek a 24 jich inkasovali. Poslední vzájemný zápas vyhráli Blanenští těsně 2:1.