1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Výkoný výbor FAČR na svém úterním zasedání rozhodl o předčasném ukončení neprofesionálních soutěží v sezóně 2019/2020. Blanenským fotbalistům tak končí sezóna, jak těm dospělým, tak všem mládežnickým kategorím. Šance na postup pro blanenské áčko však stále existuje.

Před ukončením soutěží se na první příčce vyhřívalo právě FK Blansko, které si drželo dvoubodový náskok před druhými Petřkovicemi. I přes ukončení MSFL však šance na postup do FNL žije. „Postupovat se bude podle toho, kdo spadne. Kydž spadnou dvě moravská mužstva, postoupí do Fotbalové národní ligy zase dvě mužstva z MSFL,“ napsal na svém Twitteru generální sekretář FAČR, Jan Pauly.

„Asi se to dalo očekávat. Slováci se tak rozhodli už dřív. Všichni děláme ten fotbal pro to, abychom hráli zápasy, ideálně před naplněnými tribunami. Což se nám v Blansku dařilo. Proto nás ukončení ročníku mrzí,“ nechal se slyšet Zbyněk Zbořil, hlavní kouč Blanska.

Případný postup však kouče lídra MSFL zatím úplně nezajímá. „Sice vedeme soutěž, ale naše práce není dodělaná. Když si to nevybojujeme na hřišti, tak to není o žádném velkém pocitu. Navíc případný postup závisí na mnoha okolnostech. Také se nedá říct, co udělá tato situace se společností, natož s fotbalem,“ krotí emoce Zbořil.

O případných novinkách vás budeme informovat.