1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Blanenské fotbalisty čeká nepříliš oblíbené období - letní příprava. Ta začíná pod vedením kouče Machaly již v pondělí 25. května, kdy se všichni hráči sejdou na zahajovacím tréninku. První přátelský duel čeká Blansko hned 26. května, kdy na Údolní přivítají soupeře z Vrchoviny.

Po soupeři z Vrchoviny se v pátek předvede v Blansku ještě nedávno ligové Znojmo, které stejně jako Vrchovina okusí perfektní trávník na Údolní. Hned další středu zamíří Blanenští do Kroměříže a další pátek do Lanžhota. Návrat na domácí hřiště bude znamenat duel s Uničovem, který je na pořadu dne 20. 6 v sobotu od 17:00.

Další domácí duel čeká Blansko o dva týdny později - 4.7, kdy na Údolní vyběhnou společně s Vyškovem. O týden později zamíří Blansko do Rosic. V dalších dvou týdnech čeká Blansko dvojice sobotních duelů, nejprve s Vrchovinou a poté s Velkou Bíteší. Přípravu uzavře Blansko doma proti Hodonínu 1. srpna. O týden později by měla začínat MSFL. V případě postupu do F:NL se jízdní řád přípravy může změnit.