1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
Blansko – Už v pondělí se hráči FK Blansko sejdou po dlouhé pauze k tréninku, kterému bude poprvé velet nový trenér Oldřich Machala.

Právě zkušený kouč bude poznávat hráče a chystat je na start nové sezóny, přičemž stále platí, že o konkrétní soutěži, do které blanenští vyběhnou, se teprve rozhodne. „Určitě je komplikace, že nevíme, jakou soutěž budeme hrát, musíme být ale připraveni na obě varianty,“ vyjádřil se šestapadesátiletý trenér k této nejistotě.

Machala bude pracovat s početným kádrem, ten by ale rád během dlouhé přípravy ještě posílil. „Kolektivní pojetí hry a šířka kádru jsou silnou stránkou blanenského mužstva, přesto bychom chtěli tým doplnit o dva až tři hráče,“ uvedl Machala. „Silnou stránkou blanenského fotbalu jsou v neposlední řadě také skvělí fanoušci,“ nezapomněl nový kouč na pomyslného dvanáctého hráče, pro kterého se vlastně fotbal hraje.

Právě velký zájem o fotbal v blansku a jeho podpora sehrály značnou roli při rozhodování, kam povedou další Machalovy kroky. „Fotbal v Blansku prošel za poslední roky neuvěřitelným vývojem a zájem Blanska mě velmi mile překvapil. Jednání proběhlo hodně rychle, domluvili jsme se okamžitě,“ přiblížil na závěr Oldřich Machala, jak proběhlo jeho angažování.