1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Velmi úspěšnou sezónu 2009/2010 mají za sebou mladší žáci FK APOS Blansko. Pod vedením trenéra Šenkeříka vyhráli krajský přebor ve své kategorii a především předváděli hodně pohledný fotbal se spoustou branek.
Sezóna pohledem trenéra Michala Šenkeříka

Družstvo, kterému se podařilo zvítězit v krajské soutěži, se prezentovalo v sezoně 2009/2010 v plné parádě. Dosáhlo výborných výsledků jak v soutěži, tak i na turnajích. Převážná většina hráčů je už svými jmény známá a je radost se s nimi setkávat na trénincích, zápasech a turnajích! Jsem přesvědčen, že pokud tento soubor bude pokračovat pospolu, tak to dotáhne daleko!

Hráči úspěšně reprezentovali OFS Blansko a získali dosti vysoký kredit. Kdybych měl psát o každém jednotlivci, byla by to dlouhá stránka.

Je to hra kolektivu a každý z hráčů na tom nese svůj podíl. Tuto sezónu jsme měli výborné brankáře, což napomohlo naší obraně, která toho soupeřům moc nedovolila. Ofenzivní pojetí hry a spolupráce útočníků se záložní řadou to bylo naší prioritou, o čemž svědčí nastřílené branky! Věřím,že když to takto bude klukům kopat, nemusí mít náš klub obavu o neúspěch.

V sezoně mladší žáky reprezentovali:

Brankáři: Hemzal Martin, Matuška Jan, Borek Martin

Obránci: Zemach Vít, Maňoušek Jiří, Blažek Filip, Študent Dominik, Kohút Martin, Kala Josef, Hoferek Tomáš

Záložníci: Loula Ivo, Souček Pavel, Šíbl Vladimír, Závodný Lukáš, Zmeko Dominik, Bandy David

Útočníci: Zmeko Ondřej, Vintr Libor, Sedlák Jan, Buš Marek

Přípravkáři: Feik Tomáš, Šmerda Dominik, Šenkeřík Filip

Trenéři: Šenkeřík Michal, Matuška Jan

Vedoucí mužstva: Kratochvíl Jiří

Závěrečná mladších žáků proběhla 30. 6. na hřišti Na Údolní. Na programu bylo utkání:

Ml. žáci - Rodiče 6:6 (2:4)

penaltový rozstřel 0:4


Ve velkém vedru jsme se sešli na hřišti Údolní odehrát hit roku pro všechny zúčastněné. Před začátkem utkání přišli poděkovat klukům za zdařilou sezónu členové nově zvoleného výboru pan Roman Šindelka a pan Dušan Zelený, kteří předali odměnu v podobě nových míčů, za což jim děkujeme.

Utkání řídil zkušený rozhodčí a sekretář OFS Blansko pan Jiří Sychra, který měl vše pod kontrolou a hlavně při tvrdých zákrocích nedošlo ke zranění!

Zápas dosti vyhecovaný a mladíci dosti přemotivovaní. To však na zkušenost Seniorů a Dorostenek nestačilo. I když první gól vstřelili sokolíci v utkání jsme potom vždy vedli, a oni byli ti, kteří museli dotahovat! Bylo k vidění několik rodinných soubojů i spoluprací! Rozhodli penalty a maminky kluků všechny proměnily. To už nezvládli exekutoři žáků,kdy byli vychytáni Viktorovou školou v podání Davida Kopřivy a Pavla Zmeka.

Jména našeho mužstva: Kopřiva David, František Šindelka, Zmeko Pavel, Kratochvíl Jiří, Blažek Vilém, Študent Roman, Souček Pavel, Závodný Milan, Matuška Jan, Sedlák Radek, Zemach Petr, Šenkeřík Michal
Dorostenky: Kopřivová Saša, Loulová Evka, Šíblová Věrka, Zmeková Monča

Závěrečné posezení bylo v místní Fotbalové hospůdce, kde pro nás připravili občerstvení Mireček s Helčou, za což jim děkujeme! Šampáňo teklo proudem z vítězných pohárů, zábava neměla chybu!

Myslím, že to byla jedna ze zdařilých akcí a využívám této situace k poděkování za mne a mého kolegy rodičům, kteří doprovází naše talenty a pomáhají s čím se dá (doprava, natáčení a fotografování, funkce neomylných asistentů rozhodčích), jelikož bez toho by to bylo všechno těžší!

Přeji vám všem pevné zdraví, mnoho fotbalových zážitků a co nejméně infarktových situací při této krásné hře!

Pro náš klub mnoho úspěchů a co nejméně starostí výboru s nastávající sezonou 2010/2011 s pozdravem fotbalu zdar!

Fotky ze závěrečné mladších žáků naleznete zde: http://www.fkblansko.estranky.cz/