1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Byl jednoznačně nejnebezpečnějším hráčem Blanska, který po celé utkání zaměstnával obranu Velkého Meziříčí. Záložník David Bednář si po půlročním hostování v Líšni navlékl zbrusu nový oranžový blanenský dres a velkou měrou přispěl k zisku tří bodů.
Na postu podhrotového hráče se Bednář evidentně cítil jako ryba ve vodě. „V týmu momentálně nemáme klasického hrotového útočníka, proto jsem hrál na tomto postu. Každopádně musím říct, že Velké Meziříčí hrálo lépe než my. Hodně nás zlobili po stranách, měli tam několik nebezpečných centrů. My jsme prakticky dvakrát pořádně vystřelili na branku, z čehož padly dva góly, takže produktivita obrovská. Musíme se zlepšit, protože příští zápas bude těžší,“ poznamenal Bednář.

Kreativní záložník táhl většinu útočných akcí svého mužstva. „Osobně se mi hrálo dobře, měl jsem hodně kontaktů s balónem. Bohužel občas je to na škodu, že spoluhráči jsou lépe postavení a kluci to cpou na mě, ale určitě jsem rád, že ty balóny mám. Půlrok jsem hrál o soutěž výš, kde člověk nemá tolik času na zpracování. Tady jsem se přeci jen mohl s míčem otočit a pokusit se něco vymyslet, takže v tomto směru to je lehčí než v MSFL,“ všiml si rozdílu David Bednář.

„Bedýnka“ jak oporu Blanska titulují jeho spoluhráči návrat do blanenského dresu z týmu MSFL jako degradaci nebere. „Do Blanska jsem se vrátil rád, navíc jsme získali tři body, takže pocity mám dobré. Do poslední chvíle jsem počítal s tím, že zůstanu v Líšni. Bohužel se kluby nedohodly, takový je život. Hned poté mi volal Roman Šindelka, jestli bych se chtěl vrátit. Dohodli jsme se, že tu minimálně půl roku pomůžu,“ okomentoval bleskový návrat domů David Bednář.

Celý rozhovor s Davidem Bednářem si můžete poslechnout zde: http://www.fkblansko.cz/archiv_audio.asp?...