1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Po zápase se Spartou Brno si mohl zhluboka oddechnout a radovat se z hubeného vítězství. Trenér Blanska Roman Šindelka v týdnu před důležitým utkáním navázal spolupráci se zkušeným Tiborem Dudou, který u A mužstva plní roli odborného poradce.
O výsledky sobotního utkání rozhodla již úvodní desetiminutovka, v níž se do černého trefil Jan Karásek. „Dali jsme brzy branku, vedli 1:0 a soupeře jsme do ničeho nepustili. Vítězství jsme opravdu potřebovali jako sůl, každý ho už čekal. Byla tu napjatá atmosféra. Už na nás trošku ležela i psychická deka, tři body jsou proto velmi důležité. Jenom je mi líto, že jsme zápas dříve nerozhodli, protože jsme další šance měli. Takto byl zápas otevřený až dokonce. Stát se totiž může cokoliv třeba i v 93. minutě,“ poznamenal trenér Blanska Roman Šindelka.

Po zápase se blanenský lodivod zamýšlel na tím, co jeho svěřencům při zakončování schází. „Kluky nabádám, aby byli důraznější a sobečtí v zakončení. Mužstvo máme hodně technické. Na takovém těžkém terénu si nahráváme před vápnem místo toho, abychom zakončili. Kombinačně to možná pěkné bylo, ale zakončení potom schází, což je určitě škoda,“ ví trenér Šindelka.

Realizační tým Blanska v minulém týdnu rozšířil Tibor Duda, který vedl například Poštornou a Bystrc. „S Tiborem jsem v kontaktu delší dobu. Chtěl jsem klukům dát nějaký impuls. Je tu jako poradce, který se na to dívá trošku jiným pohledem. Už sám jsem si říkal, jestli občas nemám při něčem zavřené oči. Bohužel v současné době je kádr, se kterým tu pracujeme úzký. Velké výměny nejsou možné, proto jsem se takto rozhodl. Chceme důstojně dohrát podzim a pak se uvidí,“ poznamenal na adresu příchodu zkušeného kouče trenér Šindelka.

Celý rozhovor s Romanem Šindelkou si můžete poslechnout zde: http://www.fkblansko.cz/archiv_audio.asp?...