1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - O tomto víkendu sehrají fotbalisté FK APOS Blansko závěrečná utkání v rámci dvou zimních turnajů. A mužstvo se líšeňským turnajem rozloučí soubojem s pořádajícím celkem, starší dorostenci vyzvou v rámci posledního kola Artézia Cupu Kunštát.
Svěřence Tomáše Šenka čeká v sobotu velmi kvalitní konfrontace. Líšeň vedená bývalým trenérem Blanska Zbyňkem Zbořilem po podzimu okupuje 7. místo tabulky MSFL, navíc díky odstoupení Vítkovic si o jedno místo pohoršila. „Na toto utkání budeme odjíždět v nejsilnější sestavě, kterou máme k dispozici. Čeká nás kvalitní soupeř, který se prezentuje velmi dobrými výkony v MSFL. Pro nás bude toto utkání dobrou prověrkou před blížícím se startem jarní části soutěže. Základní sestava by se již měla hodně podobat té, která vyběhne k prvnímu mistrovskému zápasu,“ nechal se slyšet blanenský trenér.

Ten již bude mít k dispozici stopera Pokoje, záložníka Janíčka a také útočníka Karáska. „Pevně věřím, že už se do soboty nic nestane a budeme moci nastoupit v kompletním složení. Zmínění hráči k utkání nastoupí. Chceme navázat na dva poslední zápasy turnaje a důstojně zakončit letošní ročník,“ poznamenal Tomáš Šenk.

Již dnes svůj poslední zápas v rámci Artézia Cupu na umělé trávě v Boskovicích sehrají starší dorostenci FK APOS Blansko. Ti vyzvou od 19:00 9. tým 1. B třídy, skupiny A FK Kunštát.

V sobotu sehrají na UT v areálu VUT Brno přátelský zápas mladší dorostenci. Ti od 14:00 vyzvou dorostence Rudice.

Přehled nejbližších utkání:
pátek 4. března, 19:00
7. kolo Artézia Cupu (UT Boskovice)
FK APOS Blansko st. dorost - FK Kunštát

sobota 5. března, 14:00
přátelské utkání, areál VUT Brno (UT VUT)
FK APOS Blansko ml. dorost - Rudice

sobota 5. března, 15:00
7. kolo zimního turnaje v Líšni (UT Líšeň)
FK APOS Blansko - SK Líšeň