1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o – O víkendu završí fotbalisté FK APOS Blansko anglický týden. V něm prozatím získali jeden bod za remízu s Uherským Brodem. O další se pokusí v neděli od 16:30, kdy se představí v Novém Městě na Moravě proti domácí Vrchovině.
Blanenští si budou chtít v neděli napravit reputaci s dalším celkem z Vysočiny, který stejně jako oni ve středu prohrál vysokým rozdílem. Ze hřiště Pelhřimova si přivezl prohru 1:5, Blansko ve Žďáře inkasovalo ještě o jednu branku více.

Trenéru Kuglerovi komplikují při sestavování základní jedenáctky zranění. „Kamil Janíček si obnovil výron v kotníku, takže v neděli nebude moci nastoupit. Problémy s kotníkem má i Petr Šíp, uvidíme, jak to s ním bude vypadat na dnešním tréninku, podobně je na tom Radek Bezděk. Naopak k dispozici už by měl být Jirka Pokoj, kterému ve středu vytahovali vodu z kolena,“ vypočítává zdravotní trable svých svěřenců blanenský trenér.

Nedělní duel bude vzhledem ke středečním výsledkům soubojem o sebevědomí. „Především se musíme vyvarovat individuálních chyb, kterých jsme ve Žďáře udělali strašně moc. Pracovali jsme na vylepšení defenzivní činnosti a také na zpřesnění koncovky. Času vzhledem k nahuštěnému programu, který v tomto týdnu je, příliš nemáme. Práce máme před sebou opravdu hodně a vše nejde zvládnout hned,“ je si vědom Michal Kugler.

Blansko po středeční porážce kleslo na sestupovou 15. příčku a na své konkurenty v boji o záchranu ztrácí jeden bod. V neděli si navíc zopakují stejnou cestu autobusem jako ve středu, jen o 10 km kratší. „Žádný soupeř v divizi není lehký a naopak s každým se dá hrát. V naší situaci se musíme o body rvát v každém utkání. Jinak proti té cestě nic nemám, tam je moc pěkná,“ dodal s úsměvem trenér Blanska.

Nedělní utkání SFK Vrchovina – FK APOS Blansko se hraje od 16:30 na stadionu na Sportovní ulici.

Jak si vedl soupeř v minulém kole:
středa 11. 5. 2011, 17:00
17. kolo:
FK Pelhřimov - SFK Vrchovina 5:1 (4:0)
Branky: 7. Krtek, 8. Liška, 37. Naniáš, 42. Málek, 83. Vonásek - 71. Michal z pen.
Sestava: Vítek - Skalník K., Burian (28. Poul), Smetana, Kalich - Buchta, Wolker, Kolařík, Šustáček (46. Šandera) - Skalník M. (46. Komínek), Michal
Trenér: Richard Zeman

Poslední vzájemné utkání:
10. kolo, sobota 9. října 2010
FK APOS Blansko - SFK Vrchovina 0:1 (0:1)
Branka: 39. Buchta
Blansko: Švancara - Hájek, Zich, Pokoj (76. Klimeš), Bubeníček - Šíp (46. Bezděk), Němec, Janíček K. (46. Nečas), Farník - Karásek, Bednář (C)
Trenér: Roman Šindelka
Vrchovina: Vítek - Polnický, Smetana L., Jašíček, Burian - Poul - Kalich, Skalník (C), Wolker (81. Mužátko), Horáček (90. Králíček) - Buchta
Trenér: Richard Zeman