1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Zimní galeje začaly. Období, které téměř žádnému fotbalistovi nevoní, ale přesto je potřeba. Své o tom ví také útočník Jan Doležel.
Tři měsíce tvrdé práce čekají blanenské fotbalisty. Krajský přebor odstartuje až 25. března, oni však podobně jako jejich prvoligoví a druholigoví kolegové nazouvají kopačky a polykají tréninkové dávky. „Na toto období se těší asi málokterý hráč. Přesto ale víme, že je to nutnost. Měsíc jsme si odpočinuli. Po té pauze už jsem se na kluky těšil, zase budou probíhat srandičky v kabině, takže určité výhody zimní příprava také má,“ zůstává optimistický Jan Doležel.

Kromě již tradiční účasti na zimním turnaji v Líšni Blansko s největší pravděpodobností odehraje přátelské zápasy proti HFK Olomouc, či juniorce Brna. „Pokud chceme pomýšlet na postup, tak se musíme poměřovat s lepšími týmy. Věřím, že přípravné zápasy pro nás vyzní pozitivně a budeme dobře připraveni na jaro, tak abychom už na podzim bojovali opět v divizi,“ přeje si druhý nejproduktivnější hráč blanenské sestavy.

V přípravě tak zůstává největším mínusem absence umělé trávy, která se citelně projevuje hlavně při nepřízni počasí. „Bez umělky je to určitě těší, ale my víme, že Saša Malits udělá maximum pro to, aby nám upravil alespoň terén na vedlejší ploše, tak abychom na něm mohli trénovat. Přípravných zápasů bude dost, takže umělky si také užijeme,“ doplňuje Jan Doležel.