1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Sprinty, výklusy, kliky, dřepy a výskoky. Pak hra s několika míči a pilování ofsajd systému. Fotbalisté A týmu FK APOS Blansko společně s několika dorostenci tvrdě makají v zimní přípravě před startem jarní části krajského přeboru.
Čtvrteční večerní trénink se odehrával na tréninkové ploše na stadionu v ulici Údolní. A ve velmi spartánských podmínkách. Kromě toho, že mrzlo, až praštělo, se museli fotbalisté vyrovnat také s těžkým terénem.

O hřišti s umělou trávou si totiž zatím mohou nechat jen zdát a tak běhali a klouzali po namrzlém škvárovo-hliněném place. Pátý tým krajského přeboru má za sebou první přípravný zápas, který se však Blansku příliš nepovedl. Na zimním Líšeň Cupu podlehlo Bystrci 0:4. V sobotu nastoupí jedenáctka kouče Michala Kuglera na umělé trávě Za Lužánkami proti třetiligovému FC Slovan Rosice. Zápas začíná ve dvě odpoledne.

Fotogalerie ze čtvrtečního tréninku