1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
Starší dorostenci v sestavě výrazně poznamenané absencemi na svého soupeře nestačili. Více než porážka mrzí trenéra zranění dalších hráčů, takže příští týden bude problém dát dohromady zdravou jedenáctku.
FK Blansko - FK Kunštát

2 - 7, poločas (0-3)

Sestava:

Němec - Buchta, Luner, Daněk, Trávníček - Kolář, Hepp, Gromski, Horáček - Kučera, Trtíllek

Náhradníci:

Šmerda - náhr.brankář, Pacovský

Branky: Gromski, Trtílek

K druhému zápasu ZT odjelo pouze 11 hráčů a náhradní brankář z ml.dorostu. Z rodinných důvodů nemohli nastoupit hráči základní setavy Zavoral a Vágner, tím se vlastně rozpadla obrana. Po nemoci poprvé nastoupil Horáček a nakonec musel nastoupit ne zcela zdravý Daněk, který po celý týden netrénoval, protože měl problémy s třísly. Přesto odehráli dorostenci dobrý zápas a výsledek je krutý, protože zápas byl vyrovnaný, a hlavně v první půlce jsme soupeře přehrávali, i když jsme ji prohráli 3-0. První branka - tečovaná střela, druhá - pokutový kop, kterému se divil i soupeř, třetí - se štěstím na třikrát dorážka. Konec druhého poločasu jsme dohrávali v deseti. Nedohráli Luner (pro nakoplý kotník) ani Kolář (natažená třísla) a jen silou vůle dohrál Daněk.

Hodnocení trenéra:

Přes vysokou prohru odvedli hráči dobrý výkon. Zlepšila se kombinace, škoda neproměněných šancí. Pro všechny hráče, tak jako v loňském roce, je to dobrá škola. Ze současného mužstva hrál v lonském ZT jediný Hepp. A na závěr bych chtěl vyzvednout i hráče Kunštátu, kteří předvedli několik pěkných kombinačních akcí, a že se hrálo se slušně. Nejslabší byli rozhodčí, kteří někdy nevěděli co pískají.