1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - K prvnímu tréninku v rámci letní přípravy na nový ročník krajského přeboru se dnes sešli fotbalisté A mužstva FK Blansko. Trenér Michal Kugler na úvodním srazu přivítal 19 hráčů.
První tréninkový cyklus absolvovali blanenští fotbalisté na hřišti v Lažánkách. Zde by se měli připravovat i v dalších dnech. Z kádru, kterému na jaře o dva body utekl postup do vytoužené divize, již chyběla trojice Bednář, Dupal, Crhák, kterým skončilo hostování. Vedení klubu chce místo těchto hráčů do kádru zapracovat nadějné dorostence a hráče z domácí líhně.

Z kádru loňského staršího dorostu již tréninkové dávky polykali obránce Jiří Hepp a útočník Jan Trtílek. Nejmladším hráčem v současném Kuglerově výběru je 17letý záložník Dominik Michalík, který si v loňské sezóně za A tým připsal dva starty v rámci krajského poháru. S druhým týmem loňského ročníku krajského přeboru trénoval také brankář staršího dorostu Filip Němec. Chyběli naopak obránci Jakub Šplíchal a Michal Martinec, kteří by se měli k týmu připojit později. Otazník visí nad dalším působení útočníka Jana Jandy, který vinou pracovních povinností nebude moci absolvovat valnou část letní přípravy. Po půlroční anabázi v Rakousku se s týmem připravuje defenzivní záložník Antonín Kolář.

První přípravné utkání čeká svěřence Michala Kuglera již tuto sobotu 14. července, kdy se od 17:30 představí na hřišti v Radslavicích u Vyškova, kde bude jejich soupeřem divizní MFK Vyškov, který vede ex-blanenský trenér Zbyněk Zbořil.

Seznam hráčů, kteří se zúčastnili úvodního tréninku: David Juran, Filip Němec (st. dorostenec) - Radim Bubeníček, Josef Maška, Petr Šíp, Jiří Hepp (z dorostu), Jan Cupal - Antonín Kolář (návrat z Rakouska), Tomáš Zouhar, Michal Šenk, Jan Sedláček (konec hostování v Rájci-Jestřebí), Andrej Vašák, Michal Beneš, Dominik Michalík (st. dorostenec) - Tomáš Jarůšek, Jan Doležel, Jan Trtílek (z dorostu), Marek Pernica, Jiří Majer

Přípravné zápasy A týmu:
sobota 14.7. od 17:30
MFK Vyškov - FK Blansko
Radslavice u Vyškova

sobota 21.7. od 13:30
FC Miroslav – FK Blansko

Pozn.: další utkání jsou v jednání