1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Starší dorostenci FK Blansko dnes dopoledne sehráli na stadionu na Mlýnské předposlední přípravné utkání před startem divize D. V něm porazili dorost Kuřimi po brankách Ševčíka a Brichty 2:1.
Příprava staršího dorostu:
FK Blansko - FC Kuřim 2:1 (1:0)
Branky: 40. Ševčík, 63. Brichta
Sestava: Němec - Brichta, Daněk, Vágner, Machorek - Trávníček, Horáček, Keprt - Blažek st., Ševčík, Šafařík
Náhradníci: Blažek ml.
Trenér: Petr Stupka
Asistent: David Bednář

Komentář asistenta trenéra:
Dnes jsme sehráli přátelské utkání s mužstvem, které se v loňské sezoně umístilo na 2. místě KP dorostu. Z nejrůznějších důvodů dnes k zápasu nenastoupilo několik hráču, proto jsme museli povolat Ondry Blažka z ml. dorostu, který odehrál velmi solidně druhý poločas. V prvním i druhém poločase jsme byli lepším týmem a hlavně Ševčík si mohl připsat snad pět branek, když šel vždy sám na gólmana. Bohužel dal jen jedinou. Náš druhý zářez zařídil Milan Brichta po individuální akci. Ke konci zápasu jsme opět polevili a díky mnoha nepřesnostem a častému předržování míče jsme obdrželi branku. Poslední přípravné utkáni sehrajeme ve čtvrtek od 18:00 na hřišti v Šošůvce s tamním týmem mužů.

Poslední přípravné utkání U19:
9. 8., 18:00 Šošůvka - FK Blansko (hřiště Šošůvka)