1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Fotbalisté A týmu FK Blansko včera na umělé trávě v areálu Boby centra absolvovali první trénink v novém roce, kterým zahájili přípravu na jarní část krajského přeboru. Novému trenérovi Jiřímu Hajskému se na něm hlásilo 9 hráčů.
Na zahajovacím tréninku chyběli z pracovních či studijních důvodů Josef Maška, Jakub Šplíchal, Jan Trtílek, Michal Beneš, Marek Pernica a Adam Zavoral. Vinou zranění na umělý pažit nevyběhli ani Jan Doležel s Tomášem Jarůškem. Tito hráči se však do přípravy postupně zapojí. V lednu budou pondělní tréninky na umělé trávě v Boby centru absolvovat s A týmem také hráči B mužstva.

Na odchodu z klubu je obránce Petr Šíp, který projevil zájem o hostování v divizní Bystrci. Jednání mezi kluby však zatím neproběhlo. Na testech v Opavě je rychlonohý záložník Michal Šenk. Toho čeká v sobotu v dresu druholigového celku první přátelské utkání, v němž Slezané změří síly s úřadujícím mistrem slovenské Corgoň ligy MŠK Žilinou.

V tomto týdnu absolvují svěřenci Jiřího Hajského tři tréninkové jednotky. Ta druhá je čeká již dnes v hale Gymnázia Blansko. Ve čtvrtek se budou blanenští fotbalisté připravovat v areálu stadionu na Údolní.

První přátelské utkání sehrají fotbalisté FK Blansko příští sobotu 19. ledna. Jejich soupeřem bude od 14:00 na umělé trávě v Boby centru celek Kuřimi. Oproti předchozím třem zimním přípravám dalo vedení klubu přednost jednotlivým přátelským utkáním před zimním turnajem v Líšni. Soupeři Blanska se tak rekrutují z divizních i třetiligových soutěží.

Aktuální rozpis přípravných utkání A týmu naleznete zde: http://www.fkblansko.cz/zapas.asp

O jeho případných změnách Vás budeme informovat.