1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - V sobotu 26. ledna se v hale na Údolní ulici uskutečnil fotbalový turnaj mladších žáků - ročník narození 2000 a mladší, pod názvem Litostrojpower ČKD Blansko Engineering Cup 2013.
Kvalitně obsazené akce se zúčastnilo osm týmů včetně domácího FK Blansko. V úvodní fázi byla sehrána utkání v rámci dvou čtyřčlenných skupin.

Naše mužstvo vstoupilo do turnaje rozpačitě, když podlehlo fotbalistům FC Kuřim 1:3 (branka: Ševčík) a zkomplikovalo si tak hned na úvod situaci v boji o postup do semifinále.

Zvláště pak, když se v následujícím zápase proti FC Medlánky dostal soupeř brzy do vedení. Naši hráči však již tradičně prokázali velkou psychickou odolnost a utkání otočili. Na výhře 2:1 se brankami podíleli Mlčoušek a Němec.

V posledním zápase s TJ Svitavami jsme již šli po dobrém výkonu jistě za postupem a soupeře jsme rozdrtili 7:0 (branky: Prudil 2, Němec 2, Ševčík, Mlčoušek, J. Souček).

V semifinále nás čekal celek Tatran Kohoutovice, který v dosavadním průběhu turnaje nedostal ani jeden gól. Ve vyrovnaném utkání pak brněnský tým potvrdil svoji kvalitu a po výsledku 3:2 ve svůj prospěch (branky: Prudil 2) odsoudil naše chlapce k boji o konečné třetí místo.

V něm nás čekal 1.SK Prostějov a po jednoznačné výhře 4:1 (branky: Prudil, R. Souček, J. Souček, Ševčík) jsme brali bronzové umístění.

Ve finále pak Tatran Kohoutovice zdolal FC Kuřim 3:1.

Jsme rádi, že turnaj si již za poslední roky získal pevné místo v kalendáři mnoha kvalitních celků. Letos se poprvé zúčastnil akce zahraniční tým, a to slovenská SK Iskra Holíč.

Velké poděkování za vydatnou podporu patří sponzorovi turnaje, kterým je každoročně firma Litostrojpower ČKD Blansko Engineering.

Podrobné výsledky našeho týmu včetně statistik naleznete na webu mládeže FK Blansko zde: http://www.fkblansko.wz.cz/mladsi/fkblansko_turnaj...

Foto z turnaje si můžete prohlédnout zde: http://hadzi01.rajce.idnes.cz/Turnaj_Blansko...26.1.2013...mladsi