1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

19. kolo , 26. dubna 2014, FC Čebín - FK Blansko B

FC Čebín

1:2

FK Blansko B

Poločas: 1:1
Branky: 43. Halouzka - 28. a 74. Hansl

Do zápasu jsme šli opět ve značně pozměněné sestavě, kdy se na trávníku po dlouhé době po zranění objevil Tomáš Jarůšek, který na podzim hostoval v Rájci-Jestřebí. Z A týmu nás doplnili Aleš Vágner, Martin Pokorný, Tomáš Zouhar a Ladislav Hansl.

Začali jsme převahou, kdy se postupně do velmi dobrých příležitostí dostávali Hansl a Beneš, ty však zůstaly nevyužity. Z naší útočné aktivity pramenila spousta rohových kopů v podání Pokorného, ale stále se nám je nedaří úspěšně zakončit.

Domácí jsme do zakončení nepouštěli. Velmi pěkná akce se zrodila ve 24. min. po ose T. Zouhar, Zavoral, který z pravé strany přesným centrem našel Ladislava Hansla a ten hlavou s jistotou překonal brankáře - 0:1. Hra se postupně vyrovnávala a bohužel zhruba dvě minuty před poločasem po ojedinělém útoku Čebína přišel z pravé strany míč do vápna a Halouzka srovnal skóre - 1:1.

Do druhého poločasu již vinou zranění nenastoupil Michal Beneš, kterého nahradil David Juránek. Po změně stran jsme trošku polevili, domácí měli více ze hry, ale dobře organizovaná obrana s jistým Švancarou v brance je do šancí nepouštěla. Postupně jsme využívali otevřenější obrany Čebína, především z pravé naší strany dvojice Zavoral, T. Zouhar byla velmi nebezpečná. Po jednom z průniků našel T. Zouhar Ladislava Hansla, který po zpracování obešel ve vápně obránce a prostřelil brankáře - 1:2.

Poté ještě přišel zoufalý tlak domácích s podporou rozhodčího, ale naše obrana s přehledem odvracela nakopávané míče. Zaslouženě jsme si tak připsali velmi důležité tři body.