1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

25. kolo , 7. června 2014, FK Blansko B - TJ Sokol Bohdalice

FK Blansko B

3:2

TJ Sokol Bohdalice

Poločas: 2:2
Branky: 36. a 76. Hansl, 27. Zavoral

Na Mlýnskou přijelo mužstvo z popředí tabulky a hned na začátku ukázalo, v čem spočívají jeho přednosti. Tím jsou především dlouhé míče do pokutového území, standardní situace a také mimořádně dlouze házené autová vhazování. To vše platilo na naší obranu a do 20 min. šel soupeř po dvou přesných hlavičkách do vedení - 0:2.

Naše mužstvo to trošku zaskočilo, ale hrálo si trpělivě svoji kombinační hru, která přinesla také nebezpečné situace. Asi nejhezčí akci připravil Jan Horáček ve 27. min., v níž potáhl míč přes šířku hřiště a perfektním míčem za obranu našel ADAMA ZAVORALA, který v rychlosti obešel i brankáře a snížil - 1:2.

Od tohoto momentu jsme byli lepším mužstvem, do zakončení se tlačili především Hansl a Kopecký. Do přestávky se podařilo po rohovém kopu dobře se zorientovat v pokutovém území LADISLAVU HANSLOVI, který pohotovou střelou vyrovnal - 2:2.

Ve druhém poločase jsme byli lepším týmem, ale hosté dobře bránili. Po dohodě s A týmem střídal po hodině hry Horáček, místo něhož přišel na hřiště Skoupý. Naše převaha se stupňovala. V dobrých příležitostech se ocitli postupně Hepp, Hansl, Skoupý, navíc jsme měli spoustu standardních situací, ale chybělo přesnější zakončení.

V 74. min se do hry dostal kapitán staršího dorostu Brichta, který vystřídal ještě ne zcela uzdraveného A. Vašáka. Zavoral se posunul do zálohy. Naší útočnou snahu jsme zúročili v 76. min., když LADISLAV HANSL opět velice dobře zorientoval v pokutovém území a prostřelil brankáře - 3:2. Poslední minuty jsme odehráli v deseti hráčích, když musel ze hřiště pro zranění střídající Brichta.

B tým i díky porážce Doubravice drží až do posledního kola naději na záchranu v soutěži. K ní však potřebuji již v sobotu přiznivou shodu okolností v podobě záchrany jednoho z dvojice brněnských týmů v divizi D, kterými jsou Bystrc a Bohunice. V takovém případě by se na hřišti Doubravice rozhodovalo v přímém souboji o záchranu. Svěřenci trenéra Študenta by k ní potřebovali vyhrát o dvě branky, Doubravici by k záchraně stačila i porážka o jednu branku. V konečné tabulce by v případě tříbodového zisku blanenských a při následné rovnosti bodů rozhodovalo skóre, které má nyní lepší Doubravice - 33:44 (-11), Blansko B 37:51 (-14). V případě, že z divize D sestoupí výše zmíněné brněnské kluby, sestoupí do okresního přeboru již v sobotu Doubravice a rezerva FK Blansko. Nedělní vzájemný zápas by už pak byl pouhou formalitou.

Další výsledky 25. kola 1.B třídy, skupiny A:

Řečkovice - Doubravice nad Svitavou 3:0 (0:0), Podolí u Brna - Medlánky 1:2 (1:2), Letonice - Švábenice 4:0 (3:0), Svratka Brno - Rájec-Jestřebí 2:1 (2:1), Čebín - Lipovec 2:1 (2:0), Rousínov B - Tišnov 4:2 (3:1)