1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

26. kolo , 15. června 2014, Sokol Doubravice - FK Blansko B

Sokol Doubravice

3:1

FK Blansko B

Poločas: 1:1
Branky: 9. a 74. Vladík, 58. Hájek z pen. - 36. M. Skoupý
ČK: 61. Pokoj (Blansko B)

Sestavy

Podloucký - A. Sáňka, P. Hájek, M. Hájek (60. Schuch), Hubený - J. Daněk, Aujeský (70. Musil), Vach, Pijáček - Vladík, Kuběna (75. Zvejška)
Trenér: Ivo Hájek

Švancara - Zavoral, Pokoj (C), Vágner, D. Juránek - M. Skoupý, Kopecký, P. Beneš - Jarůšek, Suchý
Trenér: Ivan Študent
Asistent a vedoucí mužstva: Miloš Vašák st.

Do posledního mistrovského utkání sezóny nastoupil B tým pouze v 10 hráčích a bez jediného náhradníka. I když se domácí Doubravice dostala brzy do vedení po tečované střele Vladíka - 1:0, nebyl na hřišti podle vývoje hry dlouho početní deficit blanenských patrný. Svěřenci trenéra Študenta měli dokonce více ze hry, ale jejich kombinacím scházela přesnější finální fáze. Po půlhodině hry ohrozil domácí branku prudkou střelou Pokoj, ale Podloucký byl připraven.

Hosté se vyrovnání dočkali ve 36. min., když se po rohovém kopu dobře zorientoval Michal Skoupý, který v sobotu nastoupil za starší dorost i za A tým, a rozvlnil síť - 1:1. Domácí ještě před odchodem do kabin zahrozili, ale Kuběna měl v koncovce vychýlenou mušku.

O osudu utkání se rozhodlo po necelé čtvrthodině hry druhého poločasu. Po ruce domácího hráče v pokutovém území hostů rozhodčí k velkému úžasu odpískal pokutový kop. Ten s jistotou proměnil bývalý blanenský hráč a kapitán Doubravice Michal Hájek - 2:1.

Krátce na to skončilo utkání pro blanenského Pokoje, který byl po druhé žluté kartě vyloučen. Hosté i v devíti mohli vyrovnat, po standardce Suchého však Kopecký rozvlnil pouze boční síť. Pojištění vedení se tak dočkali Doubravičtí, když se podruhé v utkání prosadil pěknou střelou k pravé tyčce v 74. min. Vladík - 3:1.

Po skončení utkání bohužel pro okresní fotbal zavládlo zklamání v obou táborech. Po sestupu Bystrce a Bohunic z divize D a navíc i nepříznivém vývoje v ostatních skupinách 1.B třídy sestupují do okresního přeboru Blanska oba celky.

Další výsledky 26. kola 1.B třídy, skupiny A:

Švábenice - Rousínov B 1:1 (0:0), Medlánky - Řečkovice 1:2 (0:2), Bohdalice - Letonice 0:1 (0:1), Tišnov - Čebín 2:0 (0:0), Lipovec - Svratka Brno 4:1 (1:1), Rájec-Jestřebí - Podolí 2:0 (0:0)

Fotogalerie