1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

11. kolo , 17. října 2009, FC Boskovice B - FK Blansko B

FC Boskovice B

0:4

FK Blansko B

Poločas: 0:3
Branky: 20. vlastní, 26. Jelínek, 30. Pernica, 65. Pernica
Střely na branku: 3:9
Rohy: 3:5
ČK: 80. Jordánek (Boskovice B)
Diváků: 25

V sobotu jsme zavítali na hřiště FC Forman Boskovice, kde jsme se utkali s mužstvem ze středu tabulky. Utkání se odehrálo na umělé travnaté ploše. Do Boskovic jsme přijeli oslabení o posily z „A“ týmu, protože někteří hráči jsou zranění a proto nemohli nastoupit.

Do utkání jsme vstoupili aktivně, ale pozorná boskovická obrana nás velmi často vystavovala do ofsajdu a nedovolila nám pořádně ohrozit domácí branku. Ve 20. minutě se po rohovém kopu J. Ťoupka trefil do brány vlastní hráč - 0:1. Tento gól nás uklidnil a konečně jsme se začali prosazovat. Ve 26. minutě si po dlouhém centru M. Hanskuta zaběhl za obranu Jelínek a po krásné individuální akci zvýšil na 0:2. Po dalším rohovém kopu se měnilo skóre znovu. Nepodařenou střelu Jelínka dorážel do brány Pernica 0:3. Do konce poločasu se už skóre nezměnilo. Po přestávce pokračovala naše spanilá jízda za dalším vítězstvím. V 65. minutě se po několika nepřesnostech domácího mužstva dostal ve středu hřiště k míči Cupal, který mazáckou nahrávkou uvolnil Pernicu a ten po samostatném úniku vstřelil další gól - 0:4. Utkání jsme měli plně pod kontrolou a nedali jsme našemu soupeři šanci. Mužstvo Boskovic si nedokázalo během utkání vytvořit žádnou brankovou příležitost a zaslouženě prohrálo. Všem hráčům bych chtěl společně s naším realizačním týmem poděkovat za předvedenou hru.

Příští týden hrajeme poslední domácí utkání v tomto roce a to s nováčkem této soutěže Šošůvkou. Ve středu 28. 10 máme vložené utkání z jarní části, které se odehraje v Lysicích. Podzimní sezónu uzavřeme na horké půdě dalšího nováčka v Olomučanech.