1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Krásné počasí na Mlýnské provázelo čtvrtý přípravný zápas blanenských mužů v zimní přípravě 2019. Mužstvo domácích nezačalo dobře, když už v páté minutě inkasovalo, dvěma brankami Ordoše v druhém poločase však strhlo vítězství na svou stranu. Zápas poznamenala také situace v 70. minutě, kdy se nepříjemně zranil jeden z Bystřických.

přátelské utkání , 16. února 2019, FK Blansko - SK Bystřice nad Pernštejnem

FK Blansko

2:1

SK Bystřice nad Pernštejnem

Poločas: 0:1
Branky: 56. a 83 Ordoš - 5. Blaha
Rozhodčí: Chabiča - Machorek, Stejskal
Počet diváků: 100

Už v 5. minutě byla poprvé rozvlněna síť, a to za zády Davida Záleského. Po skrumáži před brankou využil příležitosti hostující Blaha , jenž pohotově zamířil pod břevno - 0:1. Blanenští se poté snažili tvořit a vytvářet si kombinací první příležitosti, ale finální přihrávkou se jim nedařilo nacházet střelce v dobrých pozicích. První opravdu velká šance domácích přišla ve 29. minutě, kdy Přerovský vybídl centrem z pravé strany Urbančoka, kterého ve vyložené pozici pohotově vychytal gólman soupeře. Ve 34. minutě se ocitl sám před brankářem Feik, ale nestihl před dotírající hráči zakončit a navíc se s gólmanen nepříjemně střetl. Když neuspěl ani Dvořák svou přízemní střelou o tři minuty později, byly na řadě zase hosté. Ve 39. minutě se do přímého kopu z 30 metů opřel Blaha a velmi tvrdou ranou donutil Záleského k rychlému zákroku. Do kabin se odcházelo za stavu 0:1.

Do druhého poločasu nastoupili Blanenští s větším úsilím, rychlejším napadáním a také přesnější kombinací. Ordošovi a Chloupkovi pokusy ještě gólman pokryl, v 56. minutě po rohu Bednáře však už na Ordošovu hlavičku zareagovat nestačil - 1:1. Domácí přidávali na tlaku, ale buď další rány končily hodně mimo, nebo byla proti velmi dobře blokující obrana. V 70. minutě se mimo souboj o míč přivodilo nepříjemné zranění jednomu z Bystřických, kvůli kterému byla hra na několik minut přerušena. 83. minuta přinesla poté klíčové rozuzlení utkání. Rychlou akci z poloviny hřiště rozjel Přerovský, který vyslal příhrávku doleva na Ordoše, jenž se přízemní ranou na zadní tyč nemýlil - 2:1. V závěru ještě měli možnost zahrozit z přímého kopu hosté, rána však nemířila mezi tři tyče.

Blansko je tak v přípravě na domácí půdě stále stoprocentní a může se připravovat na další duel, který sehraje v sobotu 23. února se Šumperkem.

Fotogalerie

http://yokr.rajce.idnes.czFK_Blansko_-_FK_Bystrice_nad_Pernstejnem/