1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Karviná B

3:0
Rozpis zápasů

vs

Blansko

Karviná B

3

0

Rozpis zápasů

12. kolo , 1. května 2012, FC Slovan Brno - FK Blansko

FC Slovan Brno

2:2

FK Blansko


Poločas: 0:2
Branky: D. Zmeko, Vintr

Tak jako utkání doma před třemi dny, se odehrálo utkání na Slovanu Brno ve velkém vedru. Museli jsme se vypořádat s řadou absencí (nemoc, školní výlety, atd.) Mladším žákům jsme nechtěli pro hráče sahat, neboť hráli po nás.

Největší obava byla z brankářského postu, protože Matuška musel kvůli nemoci toto utkání vynechat. K dispozici nebyl ani brankář z mladších žáků a tak se oblékl v brankařské Martin Borek, který zvládl tuto těžkou funkci na jedničku a držel mužstvo, jak se dalo.

V úvodu hrál Slovan opatrně a čekal, kdy se naši borci ukáží, jako v předchozích kolech. Díky brankám Dominika Zmeka a Libora Vintra jsme první poločas vyhráli, ale soupeř nás v obraně několikrát prověřil.

Soupeř nás po změně stran ihned snížil na rozdíl jediné branky a vzápětí se mu odařilo vyrovnat. Od té doby se vše sesypalo a těžké bylo vrátit vše zpět. Nakoc utkání remízou skončilo, což je pro nás velká škoda. Výsledek přičítím hlavně řadě absencí.