1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

11. kolo , 10. listopadu 2012, FK Blansko - FC Boskovice - Letovice

FK Blansko

6:3

FC Boskovice - Letovice

Poločas: 4:0
Branky: Ševčík 3, Žáček 2, Nyamsuren - Kostík, Procházka, Janíček

Již na začátku bylo zřejmé, že Boskovice nebudou lehkým protivníkem, na což hráče důrazně upozornil trenér David Jarůšek. Blansko se po dobrých kombinačních akcích dostávalo k brance soupeře. Již v 6. min. se po nádherné křižné přihrávce od Ševčíka dostal k míči Žáček, obešel obránce a zavěsil - 1:0.

Po rozehrání se dostali opět k míči domácí, od obrany putoval míč až k Ševčíkovi, ten prošel obranou Boskovic a zakončil - 2:0. V dalších minutách se hosté osmělili, zahodili dvě brankové příležitosti, za což byli potrestáni. V 8. min. po výtečných zákrocích domácího brankáře a jeho rozehrávce se dostal k míči Ševčík, narazil si se spoluhráčem, popošel s míčem a nekompromisně zavěsil pod břevno - 3:0.

Hosté poté začali hrát svou rychlou a kombinační hru, ale své šance opět zahodili. Jejich střely šly mimo, nebo je výtečně pochytal Klosowicz. Po střídání se začal svou postupnou bojovností prosazovat i CEKE (Nyamsuren), za podpory zálohy zvýšil ve 23. min. svoji brankou již na 4:0.

Druhý poločas začali hosté aktivněji. Domácí se nechali unést poločasovou výhrou a to jim hosté ukázali, že také umí hrát. Ve 34. min. se po kombinacích prosadil Kostík - 4:1. Soupeř zvýšil tlak, ale opět byl nepřesný v koncovce.

Neúnavný Ševčík v domácím dresu bojoval o každý míč a strhl svoji aktivitou i ostatní spoluhráče. Navíc prosadil opět střelecky, když využil nádhernou přihrávku od J. Součka - 5:1.

Situace se opakovala, soupeř opět zatlačil, ale jeho zakončení nebylo přesné. Až po chybě domácí obrany se prosadil ve 43. min. Procházka - 5:2. Po této brance byli hosté podstatně lepší, lépe kombinovali, stříleli, ale v této době si našel svůj pravý čas Pepa Klosowicz. Nedal soupeři šanci, jejich pět střel bravurně vychytal nebo vyrazil. V 57. min. se po reprezentační přihrávce od Husnaje opět prosadil Žáček - 6:2. Boskovice se však nevzdaly, stále bojovaly, ve druhé půli byli podstatně lepší. V 57. min. snížily brankou Janíčka na konečných 6:3.

Poslední mistrovské utkání v roce 2012 sehrají žáci 7+1 v sobotu 17. 11. od 10:00, kdy budou na stadionu na Údolní v dohrávce 9. kola hostit Cetkovice.