1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

2. kolo , 29. srpna 2009, FC Hustopeče - FK Blansko

FC Hustopeče

0:6

FK Blansko

Poločas: 0:2
Branky: Vintr 3, Loula 2, Zmeko O.

Sestavy

není

Hemzal - Kohút (Zmeko D.), Zemach, Blažek F., Študent - Závodný (Kala), Šíbl, Souček (Bandy), Loula - Zmeko O., Vintr (C) Trenér: Michal Šenkeřík

I přes vytrvalý déšť a tím pádem i špatný terén se podařilo našim klukům navázat na úspěch svých starších kolegů. Porazili venku Hustopeče přesvědčivím výsledkem a mají tak dobrý základ pro tuto sezonu.

Střelecky se opět prosadil Libor Vintr. Jeho hattrick doprovodil dvě ukázkové hlavičky Ivoše Louly. Při absenci kapitána Jirky Maňouška, který je na dovolené se obránci museli zaměřit na bezchybný výkon. Čtveřice Filip Blažek, Vítek Zemach, Martin Kohút a Dominik Študent se tohoto úkolu zhostila perfektně a v doprovodu brankáře Martina Hemzala, který vychytal další nulu je jejich činnost pro mne velmi uspokojivá.

Obdivuhodná práce ve středu pole Pavla Součka a Láďi Šíbla, která je doprovázena krajáky zkušeným Ivo Loulem a nejmladším osmělujícím se Lukášem Závodným dovedla mužstvo k tomuto výsledku. Standardní situace a herní činnost vycházejí a tak jsou nadstandartně zásobeni naši dva útočníci Libor Vintr a Ondra Zmeko, který čeká na štestí v proměňování branek. Mile mne potěšili střídající Dominik Zmeko a David Bandy, kteří působili sebedůvěryhodným dojmem a dobře chytají tak svoji šanci. Touto cestou díky svěřencům s přáním dalšího úspěchu!