1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

2.kolo, Artézia Cup , 3. února 2013, TJ Sokol Bořitov - FK Blansko B

TJ Sokol Bořitov

6:1

FK Blansko B

Poločas: 2:0
Branky: Fojt L. 2, Fojt J., Richtr, Bezděk, Pospíšil - Sedláček

Sestavy

Švancara - Jakubec, Kolář, Mareček, L. Janíček - Richtr, K. Janíček, Pospíšil, J. Fojt - Bezděk, L. Fojt
Trenér: Stanislav Blažek

Suchý - Hanskut, R. Sedláček, Paděra, Kopecký - J. Sedláček, Vašák, Mokrý, Juránek - Beneš - Majer
Trenér: Radek Sedláček

Také blanenská rezerva vstoupila do Artézia Cupu, ve kterém náš tým čekal ambiciózní a velmi kvalitní celek v čele s mnoha hráči, kteří donedávna oblékali dres našeho klubu.

Branku hájil Karel Švancara, stoperskou dvojici vedl Antonín Kolář, ve středu pole operoval Kamil Janíček a na hrotu Radek Bezděk. Pouze na lavičce náhradníků se ocitl Miroslav Jelínek, který se zotavuje po operaci kolene.

Na druhé straně zbylo z klasické sestavy víceméně jen torzo. Po rok a půl dlouhé pauze se do přípravy zapojil Michal Hanskut, který během nucené přestávky prodělal dvě operace kolene.

Před zápasem se omluvilo mnoho hráčů z důvodu nemoci či pracovní vytíženosti. Hráčů i s brankářem bylo pouze 10, a tak si dres oblékl také trenér Radek Sedláček.

Hra byla z počátku neurovnaná, na obou stranách bylo mnoho kombinačních chyb. Do hry se ale postupně více dostal Bořitov, který také první udeřil, po pravé straně uniknul Jiří Fojt, který připravil ideální přihrávku svému bratrovi Lukášovi, který se nemýlil - 0:1.

Zanedlouho zkoušel štěstí z trestného kopu Bezděk, jeho střela byla dosti nepřesná. Na opačné straně byly náznaky šancí zastaveny několikrát ofsajdem. Tím pádem jsme Švancaru téměř neohrozili, ale k vidění několik pěkných kombinací bylo. Do poločasu udeřili bořitovští ještě jednou a poločas skončil dvoubrankovým rozdílem.

Druhá půle byla od obou týmů více kvalitní, branky ovšem padaly na jedné straně. Třetí branka padla jako přes kopírák s tou první, únik křídelního hráče a přesná nahrávka na osamoceného spoluhráče. B tým měl také několik slibných šancí, zakončení ovšem postrádalo patřičnou přesnost.

Bořitov postupně navýšil vedení až na 0:6 z pohledu Blanska B. Kosmetickou úpravu za celým utkáním udělal až Honza Sedláček, kterému gólovou příležitost vypracovali Beneš s Majerem.

Po utkání trenér B týmu Radek Sedláček oznámil hráčům své rozhodnutí rezignovat na svoji funkci. Vedení klubu nyní pracuje na příchodu nového trenéra.

Již tento čtvrtek 7. 2. čeká hráče B týmu reparát. V rámci dohrávky 1. kola Artézia Cupu se utkají se starším dorostem FK Blansko. Utkání se hraje na umělé trávě v Boskovicích od 18:00.

Další výsledky 2. kola Artézia Cupu:

Kunštát - Moravská Třebová 5:1 (4:1)
Branky: Haničinec 2, Španěl, Boček, Adamec - Jelínek

Boskovice - Kuřim 1:3 (1:1)
Branky: Stara - Kuldan 2, Bombicz

FK Blansko st. dorost - MKZ Rájec-Jestřebí 2:3 (0:1)
Branky: Horáček z pen., Bednář - Navrátil, M. Tainaj, Sedlák
Více zde: http://www.fkblansko.cz/clanek.asp?id=Starsi-dorost-prohral-s-muzi-Rajce-910