1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

5.kolo, Artézia Cup , 24. února 2013, FK Blansko B - SKP Slovan Moravská Třebová

FK Blansko B

1:7

SKP Slovan Moravská Třebová

Poločas: 0:3
Branky: Hanskut - David 3, Matějíček 2, Švanda, O. Jelínek

Do dalšího utkání v rámci Artézia Cupu se Ctiboru Malíkovi, novému trenérovi blanenského béčka, omluvil ze současného kádru Klügl (pracovní povinnosti) a Sedláček (nemoc). Do úvodních minut musel naskočit také Miloš Vašák st., aby hráčů bylo jedenáct. Roman Mokrý, i když měl v nohách zápas A týmu proti Bosonohám, přislíbil výpomoc.

Již od prvních minut bylo zřejmé, kdo bude udávat tempo a obraz utkání. Byl to soupeř našeho mužstva, Moravská Třebová, která si již ve 3. minutě vypracovala pokutový kop, který jejich levý obránce s přehledem proměnil.

Do poločasu si postupně vypracovala pohodlný tříbrankový náskok a držela otěže utkání pevně ve svých rukou. Naši jedinou šanci měl po centru z pravé strany Matuška, v gólové pozici bohužel neuspěl.

Druhý poločas byl velmi podobný tomu prvnímu. Moravská Třebová těžila z našich nepřesností v útočné fázi a svými rychlými protiútoky tyto hrubky trestala. Během dalších 45 minut vsítila další čtyři branky.

Skóre utkání mohlo být ještě vyšší, svůj tým několika skvělými zásahy podržel gólman Suchý. Jediný čestný zásah Blanska zaznamenal z trestného kopu Hanskut. Jeho nechytatelná bomba téměř ze 30 metrů vymetla všechny pavučiny, a tak zápas skončil jednoznačným vítězstvím Moravské Třebové v poměru 1:7.