1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

16. kolo , 22. března 2014, FK Blansko - FC Dosta Bystrc-Kníničky

FK Blansko

0:3

FC Dosta Bystrc-Kníničky

Poločas: 0:2
Branky: 17. Kučera, 34. Kocman, 88. Černý
ŽK: M. Zouhar, Blažek - Juříček, Černý, Špánek
ČK: 27. Juříček (po 2. ŽK)

Sestavy

Šmerda - Brichta (C), Zemach, Blažek, D. Keprt - Maňoušek (46. Souček), Kratochvíl, M. Zouhar, Šafařík - Semchuk (65. R. Keprt), Beránek
Trenér: Jiří Pokoj ml.
Asistent: David Bednář

Koutný - Veleba, Tofl, Mica, Černý - Kučera, Kocman, Skoumal, Špánek (84. Zlámal) - Fretzer (90. Růna), Juříček
Trenér: Tomislav Richter

Bystrc se dostala do vedení v 17. min. po rohovém kopu, kdy z malého vápna hlavičkoval osamocený Kučera - 0:1. O něco veseleji bylo ve 27. min., když po druhé žluté opouštěl hřiště hostující záložník. Bohužel to na naši hru nemělo žádný vliv a Bystrc přidala druhou branku, tentokrát po volném kopu se hlavou prosadil Kocman - 0:2.

Snad jedinou naší šancí byl pokus Maňouška, který z penalty trefil pouze brankáře Dosty.

Do druhého poločasu naskočil Souček, který do naší hry vnesl aspoń trošku kreativity a kvality v předfinální fázi. Bohužel do finální se dostával jen soupěř - čtyři samostatné nájezdy, tyč a břevno. Třetí branka padla na vrub Šmerdy, když neudržel lehkou střelu zhruba z 20m, kterou na něho vyslal Černý - 0:3.

Druhým střídajícím hráčem byl Radek Keprt z mladšího dorostu, který spolu se Součkem jako jediní snesli přísnější měřítko.