1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

15. kolo , 30. března 2014, FK Rájec-Jestřebí - FK Blansko B

FK Rájec-Jestřebí

0:0

FK Blansko B

Poločas: 0:0

Sestavy

Polák - Žilka, Štrof, Klimeš, Navrátil (81. Palkanynets) - Skácel, Farník, Sedlák, Formánek (18. Kučera) - Čepa, Macháček (89. Kunc)
Trenér: Radek Sedláček

Švancara - Zavoral, Mokrý, Pokoj, Vágner - Pospíšil, Pokorný, Kopecký (78. P. Beneš), M. Beneš (58. M. Zouhar) - Hansl, Majer
Náhradníci: P. Beneš, M. Zouhar, Suchý
Trenér: Ivan Študent
Asistent a vedoucí mužstva: Miloš Vašák st.

Do Rájce jsme jeli s cílem hrát kombinační útočný fotbal a to se naplňovalo hned od začátku. Drželi jsme více míč a také se dostávali do šancí. Rájec hrozil ze standardních situací, které velmi dobře zahrával Farník.

Na naší straně se vyskytly velmi dobré šance. Nejprve po centru Pokoje hlavičkoval nebezpečně Hansl, poté stejně tak hlavou orazítkoval Vágner tyč. Několikrát po pravé straně unikl domácí obraně Pospíšil, jeho akcím však chyběla lepší finální přihrávka či střela.

Velmi důležitá pro vývoj zápasu byla situace z 25. minuty. V ní se dostal do jasné šance Michal Beneš a v okamžiku, kdy se chystal prostřelit Poláka, byl zezadu sražen. Pokračovala se však ve hře. Této situaci se divili i domácí příznivci, jak je možné, že rozhodčí neodpískal pokutový kop. Rájec zahrozil střelou z dálky v podání Macháčka, ale Švancara byl připraven.

Ve druhé půli jsme také soupeře přehrávali. Do velmi dobré příležitosti se dostal z pravé strany Hansl, ale neprostřelil zkušeného brankáře Poláka. Velmi nebezpečný byl přímý kop Pokorného, ale Polák vyrazil na roh. Rájec většinou nakopával míče, jedinou velkou šanci v podání Kučery Švancara zneškodnil.