1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

17. kolo , 13. dubna 2014, AFK Tišnov - FK Blansko B

AFK Tišnov

2:1

FK Blansko B

Poločas: 1:0
Branky: 42. Smolík, 80. Koloc - 89. Kopecký

Sestavy

Bracek - J. Panovský, Vít, L. Panovský (46. Koupil), Krejczy - Schottenberger, Fic, Klíma (56. Mičánek) - Chlup, Koloc - Smolík (85. Marvan)
Trenér: Martin Pilný
Asistent: Zdeněk Smrkal

Švancara - Zavoral, Mokrý, Pokoj, Kopecký - Hepp, M. Zouhar, Pokorný, M. Beneš - Hansl (80. P. Beneš), Majer (67. Brichta)
Náhradníci: Brichta, P. Beneš, Suchý
Trenér: Ivan Študent
Asistent a vedoucí mužstva: Miloš Vašák st.

Průběh zápasu opět kopíroval předešlá utkání. Rezervní tým hraje v poli pro oko diváka velmi pěkný, kombinační fotbal, což hodnotí i fanoušci soupeřů, ale bohužel se hraje hlavně na body.

Soupeře jsme tlačili, zcela jasně přehrávali, ale šance proměnit nedokázali. Hlavička M. Beneše orazítkovala břevno, vzápětí se uvolnil Hansl a v dobré příležitosti nepřekonal brankáře. Následovala serie rohů v podání Martina Pokorného, ale ani z těchto situací jsme se neprosadili.

Poté přišel moment, který se při převaze stává za naši vysunutou obranu. Dlouhý pas si zpracoval domácí útočník Smolík a přehodil Švancaru - 1:0.

Inkasovaná branka byla pro mužstvo studenou sprchou, přesto náš tlak neustával. Hru velmi dobře dirigoval ze středu pole dorostenec Michal Zouhar.

Ve druhém poločase tlak sílil, do útoku se vysouval i Jirka Pokoj, z pravé strany pronikal rychlý Adam Zavoral, domácí se bránili, stáhli se před šestnáctku, ale při ztrátách míče zase občas zahrozili. Z jedné brejkové akce přesnou ránou k tyči zvýšil vedení Tišnova Koloc - 2:0. Těsně před koncem z centrovaného míče překvapil domácího brankáře Tomáš Kopecký - 2:1.