1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

1. kolo , 8. listopadu 2014, FK Blansko - FC Velké Meziříčí

FK Blansko

2:2

FC Velké Meziříčí

Poločas: 2:1
Branky: D. Zmeko 2

Proti poslednímu týmu tabulky jsme začali aktivně. Již ve 2. min. jsme měli výhodu pokutového kopu po faulu na Študenta. Bohužel náš kapitán penaltu neproměnil. O několik minut později jsme po několika neproměněných šancích jednu využili, když DOMINIK ZMEKO po individualni akci překonal brankáře hostí - 1:0.

V této fázi utkání jsme měli častěji míč na svých kopačkách a vytvářeli si šance, které bohužel postupně zahazovali D. Zmeko, D. Šmerda a Feik. Opět tak platilo nedáš - dostaneš. Do naší rozhozené obrany podnikli hosté ojedinělý útok a díky nedůrazu bránících hráčů jsme inkasovali - 1:1.

Do konce poločasu nám vrátil vedení DOMINIK ZMEKO, který po nakopnutém míči od Feika a následném prodloužení Študenta unikl hostujícím obráncům a v tváří tvář brankáři se nemýlil - 2:1.

Po změně stran jsme hned na začátku udělali individuální chybu při vyvážení míče a hosté toho využili - 2:2. Celý druhý poločas se pak odehrával ve znamení boje uprostřed hřiště, bez vážnějších situací před oběma brankami. Zápas tak skončil dělbou bodů.