1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

2. kolo , 30. srpna 2014, FK Blansko - FKM Kahan

FK Blansko

2:1

FKM Kahan

Poločas: 2:1
Branky: R. Souček, Kouřil

Soupeřův nově vzniklý tým s názvem Kahan, který vznikl spojením mládeže Zastávky, Zbýšova a Oslavan se do Blanska přijel rvát o bodový zisk a první místo v tabulce.

Začátek utkání byl vyrovnaný. Ve 12. min. však po ztrátě míče na naší pravé záloze a překvapivé přihrávce na neobsazeného hráče hostů Šrámka v úrovni velkého vápna, se tento útočník nemýlil a překonal Zdeňka Veselého v brance - 0:1.

Inkasovaná branka hráče probrala. Snaha o vyrovnání zapříčinila několik nadějných útočných situací, které však naše útočné duo Mlčoušek - Kouřil v branku přetavit nedokázalo. Ve 20. min. nebyla odpískána jasná penalta na Radima Ševčíka, a tak jsme se ze strany sudího dočkali až chvíli poté po faulu na hranici velkého vápna. K míči se postavil Radim Ševčík, přesným centrem našel kapitána Radka Součka, který hlavičkou srovnal ve 25. min. stav utkání - 1:1.

Po dalších pěti minutách následovala další šance, když se po centru a střele k vyraženému míči dostal Tomáš Kouřil a poslal ho do sítě - 2:1.

Druhý poločas měl klidnější průběh. Snad klid, který dodával v brance našemu týmu Zdeněk Veselý, zapříčinil, že jsme nepustili soupeře k ničemu vážnějšímu. Za Kahan nastoupila ve stoperské dvojici dívčina, která byla vždy na správném místě a narušovala tak naši snahu o vstřelení další branky. Po těsné výhře jsme si připsali tři body, které nás udrželi v čele tabulky.